Partners

 • UMEF is partner van:

  HIER Klimaatcampagne

  HIER mobiliseert mensen om zelf in beweging te komen tegen klimaatsverandering. Door middel van bewustwordingscampagnes wordt het nemen van eigen verantwoordelijkheid in de aanpak van het klimaatprobleem gestimuleerd. HIER zet zich daarnaast in voor ontwikkelingslanden die lijden onder het veranderende klimaat. Zo werkt hier ook daar aan een betere wereld.
  www.hier.nu

  Klimaatplein

  Klimaatplein.com is een platform en startpunt voor iedereen die CO2-neutraal wilt ondernemen. Het Klimaatplein heeft als doel een versnelling teweeg te brengen in de reductie van de uitstoot van broeikasgassen. Die versnelling wordt gerealiseerd door organisaties te informeren, inspireren en activeren om energie te besparen en duurzame energie op te wekken.
  www.klimaatplein.com

  MVO Nederland

  MVO Nederland is de nationale netwerk- en kennisorgansiatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO Nederland streeft ernaar MVO een vanzelfsprekende zaak te maken voor alle ondernemers in Nederland en dient als het startpunt voor alle ondernemers die hun bedrijfsvoering.
  www.mvonederland.nl

  OneWorld

  OneWorld is Nederlands grootste platform over mondiale verbondenheid en duurzaamheid. OneWorld brengt de rest van de wereld dichterbij. Op OneWorld.nl en in OneWorld Magazine zie je dat ons leven verbonden is met dat van mensen wereldwijd. En andersom, hoe dat wat daar gebeurt, ons hier raakt.
  www.oneworld.nl