Wat houdt DIS in? DIS is een wedstrijd tussen studentenorganisaties in verschillende steden die strijden om een zo duurzaam mogelijke introductiestunt of week op te zetten. Samen met studenten uit heel Nederland is het jouw taak om studenten te informeren over duurzaamheid en duurzame projecten te organiseren. Het gaat om een vrijwilligersfunctie.

Al enthousiast? Stuur een mail naar studentennetwerk@studentenvoormorgen.nl voor meer informatie.

English
What is DIS? DIS is a competition between student organizations in several cities who are trying to make the most sustainable introduction stunt or week. Together with students from all over the Netherlands you will inform students about sustainability and organize projects in this area. This is a volunteer position.

Interested already? Send an e-mail to studentennetwerk@studentenvoormorgen.nl for more information.