Zondag 10 maart draait DJ Wesdex op de Energy Trailer tijdens de Klimaatmars!

Ook UMEF is erbij en gaat flink kabaal maken! Wij zijn de enige met een trailer met (groen) versterkt muziek…

Op de trailer staat namelijk een DJ-booth met een dak van zonnepanelen en 2 windmolens voor een soundsystem. De trailer wordt voortgetrokken door een Tesla. We rijden vooraan de stoet bij het jongerenblok en starten bij het Rokin rond 12:00, komen langs de Dam en eindigen op het Museumplein. DJ Wesdex – UMEF’s eigen Wesley Dorrius – draait de hele route en gaat nog even door op het Museumplein. Andere artiesten op een tweede podium bij de finish zijn o.a. DJ Isis en Dimitri, en is er een optreden van Typhoon.

Meer info over de Klimaatmars:

Op 10 maart gaan wij massaal de straat op voor het klimaat. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders! Onze regering moet kiezen voor échte oplossingen voor gezinnen, jongeren, kleine ondernemers en boeren. De grote vervuilers moeten eerlijk betalen. Genoeg getreuzeld. Het klimaat wacht niet. App of bel je vrienden en loop mee.

Wij gaan de straat op voor een eerlijk klimaatbeleid. Wij zijn klaar met vage beloften en halve maatregelen en willen concrete afspraken.
• Wij zijn voor een eerlijke verdeling van de lasten en lusten.
• Wij zijn voor ‘de vervuiler betaalt’.
• Wij zijn voor een toekomst waarin iedereen duurzaam en warm woont.
• Wij zijn voor een toekomst met goede groene banen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.