26 september Inspiratie Cafe & DIS Awards 2018 in Heineken Experience

Een GRATIS avond met o.a. sprekers van het Heineken Global Sustainable team en DORP van Welcome to the Village over hun duurzaamheidsbeleid en visie. Daarnaast vinden de Awards plaats van de DIS 2018 en is er een netwerkborrel met DJ’s Wesdex en Georgio Weis. Ook de drankjes en hapjes zijn GRATIS dus kom gezellig langs!

Duurzame Introductie Stunt

De Duurzame Introductie Stunt (DIS) is een wedstrijd tussen studie- en studentenverenigingen en introweek-commissies uit diverse steden. Introductieweken strijden om de award: ‘Meest Duurzame Introductieweek’ en introductiestunts voor de ‘Meest Duurzame Introductiestunt’. Naast deze twee prijzen kun jij een derde beslissen; de Social Impact prijs.

Het doel van de DIS is aankomende studenten bewuster maken van duurzaamheid. Daarnaast is het een unieke gelegenheid voor een vereniging om zichzelf op de kaart te zetten, nieuwe leden aan te trekken en de clubkas te spekken. De DIS vindt plaats in de introductieweken in augustus. Dan maken duizenden studenten voor het eerst kennis met het studentenleven. Deze weken zitten vol activiteiten en feesten waar duurzaamheid eenvoudig een plek in kan krijgen.

Deze avond wordt georganiseerd door Studenten voor Morgen, UMEF, Waka Waka en GDO.

De winnaars van de DIS 2017

Meest Duurzame Introductie Week: AID Wageningen / €750
Meest Duurzame Introductie Stunt: Green Office TU Eindhoven & Team Energy / €750
Social Impact Prijs: W.S.R. Argo / €500 + Waka Waka’s