Bekijk de met Emmy’s bekroonde film Sonic Sea GRATIS

Sonic Sea is een prachtige natuurdocumentaire van het IFAW (International Fund for Animal Welfare) over zeezoogdieren. De film brengt op krachtige wijze in beeld hoe geluidsoverlast van de scheepvaart, industrie en militaire sonar een bedreiging vormt voor individuele zeedieren, hun leefgebieden onder water en de oceanen van onze planeet. Aan Sonic Sea werd onder andere meegewerkt door Rachel McAdams, die het commentaar verzorgde, Katie Moore en muzikant, milieu- en mensenrechtenactivist Sting.

Meer informatie over deze met Emmy’s bekroonde film en wat we met ons allen kunnen doen om geluidsoverlast op zee terug te dringen, vind je op www.sonicsea.org en www.ifaw.org.

De trailer

Sonic Sea from NRDC on Vimeo.

De actiecode om de film GRATIS te bekijken is: SONICSEE

Bekijk de volledige film HIER