GRATIS entree: Studenten voor Morgen, WakaWaka, GDO en UMEF organiseren het Inspiratie Cafe en de Duurzame Introductie Stunt!

GRATIS Inspiratie Cafe

Donderdag 28 september vindt het Inspiratie Cafe plaats in De Kargadoor in het centrum van Utrecht, met aansluitend de uitreiking van de DIS Awards en een gezellige borrel. De deuren gaan om 19:00 open en entree is GRATIS voor iedereen! De sprekers van de avond zijn niemand minder dan Milan Meyberg van Apenkooi en DGTL Festival, Maryon Jawea Schatje van Django’s Closet en Laura Moningka van het Footprint Challenge Spel. Duurzame DJ Wesdex draait gedurende de avond en op de netwerkborrel de plaatjes aan elkaar.

Duurzame Introductie Stunt

De Duurzame Introductie Stunt (DIS) is een wedstrijd tussen studie- en studentenverenigingen en introweek-commissies uit diverse steden. Introductieweken strijden om de award: ‘Meest Duurzame Introductieweek’ en introductiestunts voor de ‘Meest Duurzame Introductiestunt’. Deze twee awards worden elk jaar aangevuld met een derde award, de WakaWaka Social Impact prijs.

Studenten voor Morgen, WakaWaka, GDO en UMEF

De DIS is een initiatief van Studenten voor Morgen in samenwerking met WakaWaka, GDO en UMEF.
– Studenten voor Morgen is de landelijke studentenorganisatie die zich inzet voor duurzaamheid. Ze werken zowel aan het vergroten van bewustwording onder studenten in het hoger onderwijs als aan het verduurzamen van de hoger onderwijsinstellingen zelf.
– WakaWaka is een sociale onderneming die de allerarmsten voorziet van veilige, duurzame en zelfvoorzienende energie en licht-oplossingen.
– GDO is een netwerk dat duurzame ontwikkeling dicht bij huis en op lokaal niveau mogelijk wil maken in samenwerking met burgers, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven.
– UMEF maakt evenementen groener: doormiddel van Duurzaam Advies en Groen Entertainment zoals mobiele windmolenparken, zonnepanelen, fietsen en zelfs energieneutrale muziekpodia.

Waar?

Donderdag 28 september vanaf 19:00 in De Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht EN entree is GRATIS!

Laat weten dat je er bij bent op Facebook: DIS Awards 2017 + Inspiratie Cafe

Meer info ook op www.studentenvoormorgen.nl/studentennetwerk/duurzame-introductie-stunt

Dit zijn de winnaars van vorig jaar: Winnaars DIS 2016 plus verslag InspiratieCafe