Op woensdag 19 oktober barst het Amsterdam Dance Event (ADE) weer los. Amsterdam is dan even hét middelpunt van de internationale dancewereld. Voor de vierde keer zetten ID&T en ADE onderwerpen als duurzaamheid, innovatie en sociale verandering prominent op de agenda tijdens ADE Green.

Vertegenwoordigers van toonaangevende festivals en artiesten spreken zich uit als over verduurzaming van de festivalindustrie. Headliners op het programma zijn niemand minder dan Tomorrowland (BE), Shambala (UK), Boom Festival (PT), Roskilde (DK), World’s Biggest Guestlist (IN), DGTL (NL), Ieperfest (BE) en Welcome to the Future Festival (NL). Daarnaast spreekt internationale techno held Dave Clarke over verduurzaming van de festivalindustrie. Check HIER het hele programma.

adegreen2016_wallpost_600_001

Maak kans op kaarten voor ADE Green 2016

Exclusief voor fans van UMEF zijn er 2×2 tickets te winnen voor ADE Green! Dit vindt plaats op woensdag 19 oktober 2016 in de Brakke Grond te Amsterdam. De waarde van de tickets zijn 35 Euro per stuk. Pak je kans, want ADE Green is snel uitverkocht…

Welke groene acties en duurzame maatregelen ben jij tegen gekomen op evenementen het afgelopen festivalseizoen?

Wat moet je er voor doen? Eigenlijk is het heel eenvoudig; ga naar de Facebookpagina van UMEF en plaats een reactie onder de wallpost van de ADE Green Win-actie. De vraag die wij stellen is, “Welke groene acties en duurzame maatregelen ben jij tegen gekomen op evenementen het afgelopen festivalseizoen?” Met andere woorden, zag jij op evenementen dat daar iets aan het thema duurzaamheid werd gedaan? Zo ja, omschrijf in het kort wat je gezien hebt. Vrijdag 14 oktober maken we winnaars bekend.

adegreen2016_300_001

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.