Hoe groot is die van jou?

Hoe kleiner, hoe fijner…

We hebben het natuurlijk over je ecologische voetafdruk; de ruimte die nodig is voor onze levensstijl. De gemiddelde Nederlander heeft 6,3 hectare nodig en dat zijn zo’n 9 voetbalvelden. Klinkt niet veel, maar als iedereen op de wereld zo zou leven, dan zijn er 3,5 aardbollen nodig.

The Footprint Challenge daagt uit, prikkelt en inspireert om de voetafdruk te vergroenen. Kleine acties, groot verschil!

Gratis Footprint-friendly lifestyle gids

Collega-organisatie en goede vriend van UMEF – The Footprint Challenge – komt met een handige Footprint-friendly lifestyle gids. Deze geeft een inkijkje in de wereld van de voetafdruk, staat vol inspiratie om je voetafdruk te vergroenen en nodigt je uit om een actieplan te maken. De gids is GRATIS, dus vraag ‘m snel aan via deze link.

TheFootprintChallenge_Gids_300_001

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.