Uitslag SustainaBul 2016 bekend

 • Uitslag SustainaBul 2016 bekend

  Dit zijn de duurzaamste hoger onderwijsinstellingen van Nederland: Universiteit Wageningen op 1, Technische Universiteit Eindhoven op 2 en Universiteit Utrecht op 3! Gefeliciteerd.

  “De onderwijsinstellingen willen allemaal graag verduurzamen maar missen vaak een startpunt, de SustainaBul biedt hen dit!”

  De uitreiking van de SustainaBul vond plaats tijdens de Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs op De Haagse Hogeschool en werd georganiseerd door SURFsara en Studenten voor Morgen. Aan de duurzaamheidsranking namen 11 universiteiten en 9 hogescholen deel. Wageningen staat voor de vierde keer bovenaan de lijst.

  “Dit jaar is sociale duurzaamheid toegevoegd aan de vragenlijst, omdat ook de onderwijsinstellingen hiermee vooruit willen” aldus Josefine Rook, voorzitter van Morgen. “De onderwijsinstellingen willen allemaal graag verduurzamen maar missen vaak een startpunt, de SustainaBul biedt hen dit!”

  SustainaBul_Uitslag_600_001


Bericht geschreven door

Wesley Dorrius

Leave a Reply

* Name, Email, and Comment are Required