Uitslag SustainaBul 2016 bekend

Dit zijn de duurzaamste hoger onderwijsinstellingen van Nederland: Universiteit Wageningen op 1, Technische Universiteit Eindhoven op 2 en Universiteit Utrecht op 3! Gefeliciteerd.

“De onderwijsinstellingen willen allemaal graag verduurzamen maar missen vaak een startpunt, de SustainaBul biedt hen dit!”

De uitreiking van de SustainaBul vond plaats tijdens de Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs op De Haagse Hogeschool en werd georganiseerd door SURFsara en Studenten voor Morgen. Aan de duurzaamheidsranking namen 11 universiteiten en 9 hogescholen deel. Wageningen staat voor de vierde keer bovenaan de lijst.

“Dit jaar is sociale duurzaamheid toegevoegd aan de vragenlijst, omdat ook de onderwijsinstellingen hiermee vooruit willen” aldus Josefine Rook, voorzitter van Morgen. “De onderwijsinstellingen willen allemaal graag verduurzamen maar missen vaak een startpunt, de SustainaBul biedt hen dit!”

SustainaBul_Uitslag_600_001

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.