Studenten voor Morgen, WakaWaka en UMEF organiseren de Duurzame Introductie Stunt 2016.

Duurzame Introductie Stunt

DIS vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats; dé nationale battle tussen studie- en studentenverenigingen en intro-commissies uit het hele land om de meest duurzame introductie stunt neer te zetten! Intro-weken worden beoordeelt met een duurzame checklist die wij persoonlijk zullen afnemen tijdens de intro-week. Deze uitslag is geheel privé, alleen de winnaar zal bekend gemaakt worden!

DIS2016_UMEF001_600

Studenten voor Morgen, WakaWaka en UMEF

De DIS wordt georganiseerd door Studenten voor Morgen, in samenwerking met WakaWaka en UMEF. Studenten voor Morgen is de landelijke studentenorganisatie die zich inzet voor duurzaamheid. Ze werken zowel aan het vergroten van bewustwording onder studenten in het hoger onderwijs als aan het verduurzamen van de hoger onderwijsinstellingen zelf. Dit doen ze door projecten op te zetten en door onze 28 lokale lidorganisaties te ondersteunen. WakaWaka is een sociale onderneming die de allerarmsten voorziet van veilige, duurzame en zelfvoorzienende energie en licht-oplossingen. UMEF is de expert op het gebied van duurzame festivals en events: door middel van Duurzaam Advies en Groen Entertainment maakt UMEF de events in Nederland duurzamer.

Mee doen?

Laat ons weten als je mee wil doen door een mailtje te sturen naar dis@studentenvoormorgen.nl. Studie en studentenverenigingen hoeven echter nog niet meteen een stunt bedacht te hebben; pas vóór 1 augustus stuur je het idee voor je duurzame introductie stunt in. De winnaars worden eind september bekend gemaakt tijdens een spectaculaire prijsuitreiking! Meer info of opzoek naar inspiratie? Kijk op onze website en de DIS Facebookpagina.

Aanmelden kan door te mailen naar dis@studentenvoormorgen.nl

Meer info ook op www.studentenvoormorgen.nl/studentennetwerk/duurzame-introductie-stunt

Dit zijn de winnaars van vorig jaar: UMEF maakt DIS-winnaars bekend!

DIS2016_Logo_UMEF001_300

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.