And the winners are…
‘Meest Duurzame Introductie Week’: AID Wageningen
‘Meest Duurzame Introductie Stunt’: Storm
‘Meest Populaire Stunt’: KEI-week Groningen

Gefeliciteerd!!!

DIS2015_Foto_600_001

De Duurzame Introductie Stunt is een initiatief van Morgen, mogelijk gemaakt door Hivos, UMEF en WakaWaka.

DIS2015_Omslagfoto_600_001

De DIS is een wedstrijd tussen studie- en studentenverenigingen en intro-week commissies uit diverse steden om de meest duurzame introductie stunt. Doel hiervan is aankomend studenten bewuster te maken van duurzaamheid. Daarnaast is het een unieke gelegenheid voor een vereniging om zichzelf op de kaart te zetten, nieuwe leden aan te trekken en de clubkas te spekken.

De DIS vindt plaats in de introductieweken in augustus. Dan maken duizenden studenten voor het eerst kennis met het studentenleven. Deze weken zitten vol activiteiten en feesten waar duurzaamheid eenvoudig een plek in kan krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.