Al jaren wordt er gespeculeerd over klimaatdreiging wat reden moet zijn voor verandering. Toch blijft de dreiging groot en zien we niet alleen een stijgende temperatuur, maar ook smeltende poolkappen en een stijgende zeespiegel. En dat komt dan toch wel heel dichtbij ons kleine kikkerlandje. Begin bij jezelf en help de wereld, maar ook Nederland, een handje mee tijdens de Klimaatparade op zondag 29 november!

De Klimaatparade komt met concrete voorstellen en regelrechte eisen om een stap vooruit te zetten. Investering in schone energie, landbouw duurzamer maken en subsidies stoppen op fossiele brandstoffen zijn nog maar een paar voorbeelden. Om aandacht te vragen staat niet alleen UMEF, maar ook vele inwoners en andere organisaties van Nederland aanstaande zondag paraat voor het klimaat.

UMEF laat van zich horen, jij ook? Spandoeken, versierde fietsen en DJ’s, het kan allemaal. Laat zien dat je erbij bent¬†– KLIK HIER – en kom 29 november om 12.00 uur naar het Museumplein in Amsterdam.

Klimaatparade2015_300_002

Bekijk de website (www.klimaatparade.nl) voor meer informatie en mail jouw ludieke actie om mee te doen naar info@klimaatparade.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.