Op 9 en 10 oktober is het weer zover, Strawberry Earth Fair in Amsterdam Roest. Producten die gemaakt zijn met zorg voor mens en milieu en het meest pure eten zijn te vinden op de fair. Ook kun je jouw dansbewegingen laten gaan en je hersenen kraken bij de Big Nature Quiz met de enige echte Maxim Harman en Tim den Besten als quizmasters.

Een voorproefje van het programma is Strawberry Earth Acadamy. Achtien pioniers in de mode en design industrie. Wat hebben zij bereikt het afgelopen jaar en hoe gaan zij om met duurzame producten? Daan Roosegaarde zal hierin niet ontbreken om zijn groene kunstwerken te tonen, maar ook om in gesprek te gaan met het publiek.

Location: Amsterdam Roest
Friday 9 October: 16:00 – 01:00
Saturday 10 October:
14:00 – 03:00

Wij geven exclusief 2×2 passé-partouts weg voor onze volgens en fans van Strawberry Earth om bij dit event aanwezig te zijn. Geef op onze facebookpagina (link: http://wqd.nl/dAuDm) aan waarom jij de kaarten zou moeten winnen. Laat je inspiratie lopen want de meest leukste/grappigste/groenste inzendingen winnen!

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website http://www.strawberryearth.com/fair2015 om een sfeerimpressie van de fair op te pikken.

StrawberryEarthFair2015_300_002

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.