Na een succesvolle en uitverkochte ADE Green 2014, komt het terug! Woensdag 14 oktober 2015 organiseren Amsterdam Dance Event en ID&T de derde editie van ADE GREEN in de Brakke Grond. Een symposium voor iedereen die meer wil weten over duurzaamheid, innovatie en sociale verandering in de entertainment industrie. Met een fijne bar, snelle WIFI en genoeg plekjes voor een rustig gesprek is Cultuurhuis de Brakke Grond de ideale plek om te netwerken.

 

Wij kunnen jullie al een voorproefje geven van het programma, en wat voor programma!

  • Matt Black (artiest Cold Cut, UK)
  • Alex Cornelissen (CEO Sea Shepherd, NL)
  • Mikkel Sander (food strateeg Roskilde Festival, DK)
  • Joszi Smeets (Directeur Youth Food Movement, NL)

 

Ook zijn er vertegenwooridger van verschillende festivals over de hele wereld aanwezig, waaronder Shambala Festival (UK), Fusion Festival (DE), We love Green (FR) en Boom Festival (PT).

 

Tot slot worden tijdens ADE Green de vijf beste ideeën gepresenteerd uit de categorieën energie, afval en water. De winnaar krijgt een geldbedrag van €5000 om daarmee het project een vliegende start te geven. Genoeg inspiratie voor jouw eigen onderneming of die van anderen.

ADEgreen2015_300_001