Nog maar anderhalve week en het is zo ver: Groene Helden & Monkey Business voor de orang-oetan. Het belooft weer een groot feest te worden met veel gezelligheid. Geen feest zonder muziek dus daarom alvast een voorproefje van één van de top dj’s Stefano Richetta!

Stefano

Ten eerste: super tof dat je bij Groene Helden komt draaien! Voor degene die je nog niet kennen, vertel eens over Stefano,    wie ben je?
 Zeker tof en ik wil ik mij met alle liefde inzetten voor de prachtige en    bijzondere orang-oetan! Tja, wie ben ik, ik ben Stefano Richetta en heb  veel liefde voor de muziek. Binnen deze industrie ben ik artiest,  producer en organisator.

Kun je wat vertellen over je DJ loopbaan, wat heb je de  afgelopen jaren  allemaal gedaan in deze scene en wat niet
Ik heb veel mogen zien van de dancescène in zowel binnen als buitenland. Het heeft voor mij zeer bijzondere momenten opgeleverd. Ik ga vooral door met waar ik mee bezig ben, maar ook ontwikkel ik mezelf om niet stil te blijven staan. Het is erg fijn om te werken in een wereld waar ook mijn passie ligt!

Waarom heb je je verbonden aan UMEF’s Groene Helden?
Nogmaals er kunnen niet genoeg van deze mooie initiatieven zijn. Dansen voor een goed doel, en wat voor doel! Ik steun het volledig gezien de bedreiging erg serieus is. Als je dit ook nog eens kan doen op een manier waar je passie ligt dan kan het voor mij niet beter. Het is een kleine moeite, eigenlijk geen moeite, en hopend op een succesvol resultaat voor deze mooie dieren. Daarnaast heeft het publiek ook nog een top avond en dansen ook extra hard gezien ze meedragen aan deze mooie actie. Redenen genoeg om mij te verbinden!

Wat is duurzaamheid eigenlijk voor jou en hoe vertaalt zich dat in jouw (dagelijkse) leven
Maatschappelijk verantwoord leven, dus goed voor elkaar en het milieu zorgen.

Hoe kijk je aan tegen duurzaamheid in de scene?
Je ziet dat steeds meer organisaties en mensen (bezoekers) bewuster organiseren/uitgaan. Ik vind dat een mooie ontwikkeling. We doen het goed maar het kan/moet nog meer en nog beter, houd van onze mooie planeet!