GroeneHelden_Ekko2015_Omslagfoto_003

Vrijdag 3 juli gaan we weer dansen voor het goede doel!

Dit keer in ons eigen Utrecht in popodium Ekko. En dit doen we samen met de organisatie LiveBuild. UMEF werkte al vaker samen met deze toffe club die zich inzet voor duurzame waterprojecten en onderwijs in Kameroen, een land waar nog veel moet gebeuren. Ieder project van LiveBuild heeft als doel een dorp te begeleiden tot dat de bevolking daar zelfstandig voor hun watervoorzieningen en onderwijs kan zorgen. Lees onderstaand meer over het project waar we 3 juli voor dansen. En met de Groene Helden dj’s van deze editie zijn we er zeker van dat het flink los zal gaan: Lauhaus, Samuel Deep & Anil Aras, Wesdex & Judah Darenville, Erik Heijting, Luna Ludmilla en Bridge the Gap!

 Water voor Lobange

De opbrengst van Groene Helden voor Lobange gaat naar het waterpoject in het dorp Lobange in Kameroen. Dit afgelegen dorp werd recent nog gekweld door een cholera uitbraak die zeventien mensen het leven kostte. Door vervuilde waterbronnen krijgen ziektes zoals deze, maar ook tyfus, dysenterie en andere infecties vrij spel. Hoog tijd voor schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen dus!

Jij kan helpen dit project te volbrengen! Kom 3 juli naar Groene Helden in de Ekko. De opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan dit project.

 

Programmering

Zaal 1

  • Lauhaus
  • Samuel Deep & Anil Aras
  • Wouter S.
  • Wesdex & Judah Darenville

Zaal 2

  • Luna Ludmila
  • Erik Heijting
  • Bridge The Gap (Blauw Gras Dj’s) 

Meer informatie over de avond en het waterproject in Lobange

Facebook event: https://www.facebook.com/events/430686600425877/

Waterproject Lobange: http://www.livebuild.org/projects/lobange-water-project/

 

community-members-take-part-in-trigering-in-Lobange demonstration-of-water-contamination-in-Lobangelobange-1

Groene Helden met LiveBuild voor Lobange

Vrijdag 3 juli 2015 – 22:00 – 05:00

Poppodium Ekko, Bemuurde Weerd Wz3, Utrecht

www.ekko.nlwww.umef.netwww.livebuild.org

Tickets: €10,- voorverkoop online via Ekko of aan de deur

Facebook evenement

 

Gastenlijst winnen voor deze avond?

Doe mee met de discobingo op 3 juli om 20:00u bij Cycle-Camping Cartesius. Cycle-Camping Cartesius is een meerdaags duurzaam festival tijdens de Tour start in Utrecht 3 – 5 juli, een evenement waar we bij UMEF heel blij van worden en wat zeker een bezoekje waard is: http://www.cyclecampingcartesius.nl/events

cycle camping