Een unieke gezamenlijke actie van vijfentwintig bedrijven die organisaties helpen verdere klimaatverandering tegen te gaan. Dat zijn de Green Summerdeals op het Klimaatplein. Ook wij doen aan deze actie mee en hopen zo bij te dragen aan een klimaatneutraler Nederland.

De mogelijkheden voor energiebesparing en duurzame opwekking zijn eindeloos. Organisaties moeten hier echter wel kennis van hebben om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Op de website Klimaatplein.com staan nu vijfentwintig speciale acties waarmee is te besparen op energiekosten en daarmee op de uitstoot van het broeikasgas CO2.  Onder andere die van ons!

25% korting op Groen Entertainment van UMEF voor jouw duurzame evenement!

Of het nu gaat om een aanbieding voor energie-efficiënte verlichting, het inkopen van groene energie of advies voor duurzamer ondernemen; voor iedere organisatie is er wel iets te halen. De speciale aanbiedingen in de vorm van ‘Green Summerdeals’ geven ondernemend Nederland een extra reden om vandaag nog te starten met klimaatvriendelijk ondernemen.

Op deze webpagina zie je alle deals op een rij: http://www.klimaatplein.com/green-deals-aanbieding-korting-duurzaam-mvo-ondernemen/