header_nieuwsbrief_jan32014, wat was je leuk! We hebben genoten van een jaar vol duurzame activiteiten. Wat hebben we allemaal gedaan?

Groen Entertainment

We realiseerden een 100% groen DJ-podium voor de KEI-week, de Pedal Power Monstertruck Race was deze zomer te vinden op o.a. Overdreven-Festival, Solar Boat Parade en Energie Festival van Quest, Jack, The Green Plugin stond met een 3D-printinstallatie op Ekotown en de Solar BioScoop Caravan ging het land door met Groen Links.

Duurzaam Advies

Er zijn diverse evenementen geadviseerd en begeleid in het waarmaken van hun duurzame ambities. Daarnaast zijn er workshops verzorgd en gesprekken geweest met leveranciers en partners over verduurzaming binnen de branche. Highlights van dit jaar:

Benefietavond Groene Helden – Dansen voor de bijen

22 augustus was er een benefietfeest voor I Love Beeing in Club Up in Amsterdam met o.a. Dj’s Kabale und Liebe, Milan Meyberg & Michiel, Wesdex & Georgio Star en MC Complicated. Al dansend is er €1000,- opgehaald voor de bijen! Check de aftermovie en foto’s.

footer_nieuwsbrief_januari

2015, here we go! De eerste nieuwtjes en activiteiten voor het nieuwe jaar:

Lezing bij het Groene Doel

11 januari gaf UMEF een lezing tijdens het evenement Het Groene Doel in Leiden. Deze middag stond in het teken van het verduurzamen van evenementen. Andere gastsprekers waren van de organisaties ID&T, DGTL Festival en Wildernis Festival.

Nieuw kantoor

We zijn verhuisd! Vanaf 1 januari houden we kantoor in De Alchemist.

Welkom bij UMEF

We verwelkomen een aantal nieuwe vrijwilligers bij UMEF. Welkom allemaal!

  • Team Communicatie: Susanne Derksen, Ramona Huiberts en Saskia van der Goot
  • Team Duurzaam Advies: Christel Lageweg, Laura Moningka, Nanda Vrielink en Thomas Stenenga.
  • Teamhoofd Groen Entertainment: Boaz Keurentjes.

Names het hele team een muzikaal en groen 2015 toegewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.