22 augustus vond benefietavond Groene Helden plaats in bomvolle Club Up! Deze avond werd georganiseerd voor en door UMEF en I Love Beeing. Een organisatie die zich inzet voor het behoud van de bij. Op Dierendag werd bij hun duurzame kantoor op de Ceuvel een cheque van 1000 euro aangeboden. Met dit geld worden bijenhotels gebouwd en onderhouden in Amsterdam.

UMEF_ILoveBeeing_Cheque_300_002 GroeneHeldenClubUp2014_Wallpost_001_300

Namens I Love Beeing en UMEF heel veel dank aan alle bezoekers, vrijwilligers, locatie Clup Up, boekingbureaus en uiteraard de artiesten: Kabale Und Liebe, Efde, Wesdex, Georgio Star, Milan Meyberg, Michiel en MC Complicated!!!

Aftermovie

Met trots presenteren wij de aftermovie van Groene Helden. Deze is gefilmd en gemonteerd door Devanté Notopawiro. De DJ-mix is gemaakt door Jorden van Pelt en UMEF-er Wesdex. Veel kijkplezier:

Winnaars

De winnaars van de photobooth-actie zijn Donya Alinejad (cursus) en Lauren Jade Lee (granaat). De winnaar van de Facebook-actie is Claire Stoll. Gefeliciteerd met de introductiecursus Urban Beekeeping en Bloemzaadjes Granaat.

Beekeeping_001_300 GroeneHelden_Crew001

Tot de volgende editie van Groene Helden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.