Enof we de bloemetjes binnen hebben gezet! Wat een feest was het 22 augustus in bomvolle Club Up. Met trots kunnen we melden dat er in totaal €1500,00 is opgehaald voor het goede doel!

Deze opbrengst wordt verdeeld tussen de twee organiserende partijen: Stichting UMEF en I Love Beeing, echter hoogt UMEF de donatie aan I Love Beeing op naar €1000,00! Hiermee zullen ze een bijenhotel gaan realiseren in Amsterdam. Misschien wel op het dak van de Club Up, maar daarover later meer… I Love Beeing zal zich ook blijven inzetten voor het behoud van de bij doormiddel van bewustwordingscampagnes en educatie. Zo dragen ze bij aan een duurzamere samenleving voor iedereen. Meer over I Love Beeing: ilovebeeing.nl en op Facebook. Meer info over wat UMEF allemaal doet vind je op de website umef.net.

GroeneHeldenClubUp2014_AvatarUMEF_001_03_300 ILoveBeeing_Logo_300

Was jij er BIJ? Dank je wel! In het BIJzonder bedanken we graag de DJ’s: Georgio Star, Wesdex, Milan Meyberg, Michiel, Kabale Und Liebe, Efde en MC Complicated voor het kei-hard-rocken van de avond, en uiteraard de Club Up voor de uber fijne samenwerking.

Ben je in de photobooth als imker gefotografeerd en benieuwd of je de introductiecursus Urban Beekeeping of een Flower Grenade hebt gewonnen? Stay tuned, de winnaars maken we heel snel bekend op onze Facebookpagina.

Tot de volgende Groene Helden!

Bekijk hier alle foto’s geschoten door Devanté Notopawiro. De aftermovie en DJ-sets volgen nog…

GroeneHelden_Crew001 GroeneHelden_KabaleUndLiebe001
GroeneHelden_Pandora001 GroeneHelden_Wesdex001

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.