Save the date: 22 augustus is het tijd voor een nieuwe editie van UMEF’s benefietevenement Groene Helden! Dit maal gaan we de bloemetjes binnen zetten in Club Up Amsterdam. Bloemetjes binnen? Ja zeker! Deze BEEnefiet-avond organiseren we samen met en voor Ilovebeeing.

Groene Helden! in de bres voor de bij

Bijen sterven massaal door toedoen van de mens. Ilovebeeing zet zich in om de toenemende bijensterfte, en daarmee verstoring van de natuur en het in gevaar brengen van onze voedselvoorziening terug te dringen. Met bewustwordingscampagnes – misschien heb je wel eens een zakje met zaadjes van bloemen waar bijen dol op zijn ontvangen? – en activiteiten wilt Ilovebeeing op een vriendelijke manier mensen een duwtje in de rug geven om zo de samenleving een stukje duurzamer te maken. Zo kan je een introductiecursus en een praktijkcursus Urban Beekeeping cursus volgen. Hoe vet! Daarnaast bouwt en plaatst Ilovebeeing bijenhotels en bijenpaleizen, zoals in het Westerpark en op de Stopera, om de bijen een thuis te bieden. Bij UMEF geloven we in Ilovebeeing en steunen met de opbrengst van deze avond graag deze BIJzondere organisatie!

GroeneHeldenClubUp2014_001_600

De volgende Groene Helden verzorgen het muzikale programma:

Anton Pieete & Kabale und Liebe
Camiel Damen (live)
Milan Meyberg & Michiel
Wesdex & Georgio Star
MC Complicated

GROENE HELDEN!
Vrijdag 22 augustus 2014 // 23:00 – 05:00
Club Up // Korte Leidsedwarsstraat 26-1 // Amsterdam
www.clubup.nl // www.umef.net // www.ilovebeeing.nl
Tickets: VVK €10,- Deur €12,50 // BESTEL JE KAARTJE HIER!
Evenement op Facebook

GroeneHeldenClubUp2014_AvatarUMEF_001_03_300 GroeneHeldenClubUp2014_Wallpost_001_300

Groene Helden werd eerder georganiseerd voor Monkey Business, LiveBuild en WakaWaka in Club Air en Studio80. Enkele artiesten die zich daarbij hebben ingezet zijn o.a. Erick Eerdhuizen (Erick E), Michel de Hey, Estroe, Shinedoe en Wouter de Moor. Komende editie dus in Club Up, een locatie die flinke stappen heeft gezet in het verduurzamen van de locatie. In een interview met directeur Jeron Halewijn van Clup Up en De Kring wordt daar meer over verteld. Hierover later meer…

Filmpje van de vorige editie van Groene Helden in Club Air:

Tot 22 augustus in Club Up, een avond waar je BIJ moet zijn 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.