Jack, The Green Plugin 21 en 22 juni op EkoTown: Win tickets!

 • Duurzaam 3D-printen met Jack, The Green Plugin aankomend weekend op het eerste biologische lifestyle festival van Nederland.

  EkoTown2014_JACK_001_300
  In het Amsterdamse Bos kan je twee dagen lang kennis en ideeën delen en opdoen over een gezonde biologische lifestyle, meedoen aan activiteiten als yoga, verschillende debatten en lezingen bijwonen en naar optredens als Van Dikhout en Jett Rebel.

  Jack – The Green Plugin is aanwezig met een interactieve installatie van het Perpetual Plastic Project en UMEF waarbij je je plastic festivalbeker om kan laten smelten en er vervolgens een ring van te 3D-printen. En nog klimaatneutraal ook, want de energie die hiervoor nodig is wordt opgewekt door fietsen, zonnepanelen en windmolens. Kom naar onze installatie in de blauwe tent op EkoTown, 21 en 22 juni.

  Win kaarten

  Op de website van EkoTown kun je nog kaarten kopen, maar we geven er ook 3×2 weg! Wil jij deze kaarten winnen? Ga dan snel naar onze Facebookpagina. Deel de afbeelding die hier over gaat en like Jack – The Green Plugin. En als je ons leuk vindt, like dan ook meteen de organisaties achter Jack, namelijk Perpetual Plastic, Energy Floors en UMEF 😀

  Meer info op de websites van EkoTown en Jack – The Green Plugin.

  EkoTown2014_Winactie_JACK_001


Bericht geschreven door

Mariska Doppenberg

Reacties zijn uitgeschakeld.