NB_Nieuwjaar2014_header001UMEF is in 2013 op verschillende gebieden flink gegroeid. We kijken terug op een jaar vol succesvolle projecten:

We stonden op festivals als Solar WeekendGeheime Liefde (filmpje!) en A Day At The Park met ons Groen Entertainment, hebben de evenementen Mystic Garden, BoerenrockRonde van Wolder, Grachtenfestijn en Reuring geadviseerd hoe ze konden verduurzamen en deden projecten voor organisaties zoals Agentschap NL, Greenpeace, TNO en Douwe Egberts Master Blenders in Nederland en BelgiëTijdens het Amsterdam Dance Event organiseerden we ons eigen duurzame benefietfeest Groene Helden in Club AIR (filmpje!), waarmee we geld ophaalden voor de WakaWaka Foundation, en UMEF’s Inspiratie Cafe met hoofdspreker Jan Douwe Kroeske van o.a. Llowlabb. En op dit moment staan we met ons Groen Entertainment op de campagne evenementen van GroenLinks.

NB_Nieuwjaar2014_collage001

Onder groei verstaan we niet alleen meer projecten, maar ook een flinke uitbreiding van het team met wel 10 vrijwilligers! Deze nieuwe UMEF-leden gaan het komende jaar met name aan de slag met het inhoudelijk aanscherpen van het duurzaam advies om zo organisaties nog beter te kunnen adviseren. Daarnaast is Bart van Oort benoemd tot bestuurslid en is Flip Geurts de eerste projectmanager van UMEF. Verder gaan we ons het komende jaar richten op de ontwikkeling van nieuwe activiteiten zoals het geven van workshops, nieuw Groen Entertainment en de ontwikkeling van een Green Area totaal concept voor festivals en congressen.

Het is dankzij vrijwilligers, partners en anderen die UMEF hebben gesteund dat wij als organisatie sterk hebben kunnen groeien. Graag bedanken wij dan ook iedereen die op wat voor manier dan ook wat voor UMEF heeft betekend. Daarnaast bedanken wij in het bijzonder Erik Groen voor de samenwerking omtrent het Groen Entertainment.

Wij weten het zeker, 2014 wordt een top jaar. We kijken er ontzettend naar uit om in 2014 de evenementenbranche verder te verduurzamen!

Namens de UMEF-crew wensen wij je een duurzaam, groen en gelukkig 2014…
NB_Nieuwjaar2014_footer001

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.