Organisatie HIER heeft UMEF getoetst op duurzaamheid. UMEF is trots te mogen melden dat het HIER Klimaatbewust-logo gevoerd mag worden omdat UMEF als missie heeft de evenementensector te vergroenen: UMEF partner van HIER

HIER Klimaatcampagne

HIER mobiliseert mensen om zelf in beweging te komen tegen klimaatsverandering. Doormiddel van bewustwording wordt het nemen van eigen verantwoordelijkheid in de aanpak van het klimaatprobleem gestimuleerd. Een beter milieu begint immers bij jezelf. HIER, ook wel bekend van de klimaatcampagnes, is een organisatie die heel Nederland wil betrekken bij de oplossing van het klimaatprobleem. Dit doen zij op verschillende, maar altijd laagdrempelige manieren. Zo kan iedereen hier en nu beginnen met de aanpak van het klimaatprobleem. Daarnaast is HIER altijd opzoek naar concrete oplossingen en verbindt organisaties die zich op allerlei verschillende niveaus inzetten tegen klimaatsverandering.
HIER_UMEF_004
Omdat klimaatsverandering leidt tot meer armoede, zet HIER zich ook in voor ontwikkelingslanden die hieronder leiden. HIER komt samen met de aangesloten ontwikkelingssamenwerkingsorganisaties op voor deze landen. Zo werkt HIER ook daar aan een betere wereld.

Meer weten over HIER? Kijk op www.hier.nu hoe jij je bijdrage kan leveren!

UMEF op Klimaatplein.com

Vanaf heden is UMEF ook te vinden op Klimaatplein.com: UMEF op Klimaatplein.com

Het Klimaatplein heeft als doel een versnelling teweeg te brengen in de reductie van de uitstoot van broeikasgassen. Die versnelling wordt gerealiseerd door organisaties te informeren, inspireren en activeren om energie te besparen en duurzame energie op te wekken. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan het tegengaan van klimaatverandering.

KLIMAATPLEIN_001

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.