Groene Helden! Benefiet voor WakaWaka in Air 11-10-13

 • UMEF’s Groene Helden!

  Benefietavond voor WakaWaka foundation in Air Amsterdam

  Vrijdag 11 oktober vind Groene Helden, het benefietevent van United Music Events Foundation (UMEF), plaats als groene ADE-pre party in Club Air. De toonaangevende club wil oprecht wat terugdoen voor het goede doel en wil voorop blijven lopen als het gaat om verduurzaming. Deze doelen sluit perfect aan bij de belangen van UMEF en daarmee is Club Air de perfecte locatie voor het Groene Helden benefietevenement. Artiesten die bijdragen deze avond zijn onder andere Erick Eerdhuizen, Estroe en Monica Electronica.

  GroeneHeldenAir2013_lineup_300x300 GroeneHeldenAir2013_300x300

  Steun WakaWaka Foundation: Klimaathelden

  Met dit terugkerende event steunt UMEF jaarlijks één of meerdere goede doelen. Dit jaar is de WakaWaka Foundation uitgekozen. Een passende keuze, aldus UMEF oprichter Wesley Dorrius: “dit jaar zochten we een goed doel waarin de steun ook direct zichtbaar wordt voor de bezoeker van ons event. Met de opbrengst van de kaartverkoop worden LED-lampjes op zonne-energie (ter vervanging van gevaarlijke petroleumlampjes) en ontwikkeling van Klimaathelden-lespakketten voor scholen die zich richten op een duurzamere samenleving in Afrika gefinancierd. UMEF heeft een goede verstandhouding met WakaWaka en we willen deze organisatie graag samen met de bezoekers steunen op deze manier.”

  Met ADE alweer voor de deur is het werkelijk fantastisch dat ook dit jaar zeer grote artiesten zich gaan inzetten voor het goede doel. UMEF voelt zich vereert door de vele positieve reacties op Groene Helden en is trots dat er wederom een toffe line-up kan worden gepresenteerd. Het beloofd een groot spektakel te worden waar DJ’s en bezoekers zich al feestend inzetten voor het goede doel en duurzaamheid!

  Erick Eerdhuizen
  Estroe & Monica Electronica
  Bram Fidder
  Wesdex & Erin
  Jeff Moore
  P. Jones
  M.

  11 oktober 2013 // 23:00-05:00
  AIR // Amstelstraat 16 // Amsterdam
  www.air.nl // www.umef.net

  Tot op Groene Helden in Air op 11 oktober a.s.!

  Tickets aan de deur E.12,50 en voorverkoop E.10,00 bij Primera en online: BESTEL

  WakaWaka foundation: http://wakawakafoundation.org/programs/climate-hero-education/

  Groene Helden op Facebook: https://www.facebook.com/events/554517764621296/


  september 19th, 2013 | Mariska Doppenberg | No Comments | Tags: , , , , , , , ,

Bericht geschreven door

Mariska Doppenberg

Leave a Reply

* Name, Email, and Comment are Required