UMEF verloot 2 x 2 entreetickets met daarbij een groene taxirit naar A Day At The Park! Wat moet je daarvoor doen? Biecht je minst duurzame gewoonte op en post dit op de Facebookpagina van UMEF. De tickets en taxiritjes worden op dinsdag 9 juli onder de fans met biecht verloot en ontvangen een prive-bericht van UMEF.

A Day At The Park vindt plaats op zaterdag 13 juli 2013 in het Land van Bosse in Amstelveen. Een greep uit het muzikale programma: Derrick Carter, Booka Shade (live), Erick Eerdhuizen, Michel de Hey en Kraak & Smaak.

ADATP_2013_UMEF_002 MiniSolarFilmtheater_002

UMEF’s Mini Solar Filmtheater

Ook UMEF staat met haar Mini Solar Filmtheater op A Day At The Park! Dit is een caravan omgebouwd met duurzame materialen tot een festivalbioscoopje, en wordt middels zonnepanelen voorzien van groene stroom. In de caravan worden short movies vertoond van o.a. The Green Filmmaking Competition en draait de filmhit ‘Goedemorgen!’ van Martijn van Osch.

Pipi Island

Het Mini Solar Filmtheater is te vinden naast het PiPi Island. Dit is een milieuvriendelijk toileteiland compleet uitgerust met duurzame design vacuümtoiletpotten en LED-verlichting. Het toiletpapier en de schoonmaakmiddelen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Een vacuümtoilet wordt gespoeld met slechts 1 liter water. Per persoon wordt daarmee 28 liter drinkwater per dag bespaart. Dit is ruim 22% van ieders dagelijks waterverbruik.

Taxi E

De groene taxiritjes worden aangeboden door Taxi-E. Taxi Electric is een duurzame taxiservice voor Amsterdam en omstreken. De auto’s zijn vriendelijk voor het milieu waardoor een steentje wordt bijgedragen aan een schoner Amsterdam. Er is ook nog eens gratis Wi-Fi in de taxi’s. Meer info over Taxi E: linkje

Website van A Day At The Park
Facebookpagina van UMEF

5 gedachten over “Win tickets met groene taxirit naar A Day At The Park

  1. Ik draai zelf een project over duurzame voeding (VerduurzaamJeFOODprint). Waar ik scholieren vertel over het eten van minder vlees en zuivel en meer plantaardige producten. Zelf ben ik ook veel minder vlees gaan eten. Toch als ik stevig geborreld heb, ga ik in de nacht naar de plaatselijke donertent en haal ik de grootste kapsalon met extra vlees. Om de dag erna met vleeswalmen weer voor de klas te staan.

  2. Mijn minst duurzame gewoonte is werken op een accountants kantoor waar zoveel papier door heen gaat dat het hele tropische regenwoud er niet tegen op kan groeien. En ja als je zulk werk doet ben je duidelijk toe aan een HEEL leuk feestje 😉 Gewoon omdat het kan …… Please …..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.