Uitbreiding UMEF-team

In de maanden februari en maart jongstleden stond een vacature van stichting UMEF op o.a. One World voor vers organisatietalent. Hier is ontzettend enthousiast op gereageerd. Na een aantal leuke en inspirerende gesprekken is de keuze gevallen op 8 krachtpatsers!

Met gepaste trots stellen wij ze aan u voor: (in alfabetische volgorde) Flip Geurts, Liza Heykoop, Claire Hoekman, Jorn Kortooms, Olivier Mutsaerts, Bart van Oort, Dimitry de Vink en Tom Westra. Ieder brengt zijn of haar eigen expertise mee, van inhoudelijke kennis over duurzaamheid tot het organiseren van evenementen.

NieuwTeam001

Inmiddels zijn we ruim 2 maanden verder en is er een hechte samenwerking ontstaan. De activiteiten van UMEF zijn onderverdeeld in 3 speerpunten: Groen label en duurzaam advies, Groen entertainment en Benefietevenementen. Achter ieder speerpunt is een powerteam actief. De verdeling van deze teams en de contactpersonen staan op de volgende pagina: https://umef.net/over-ons/

Kantoor in NUtrecht

UMEF is naast de uitbreiding van haar team ook verhuisd naar een nieuw kantoor in het pand van NUtrecht! UMEF heeft een ruime studio betrokken in dit Utrechtse creatieve bolwerk van jonge ondernemers. Buren zijn onder andere Versvermaak, Stekker, de Vrede van Utrecht en het Utrecht Sustainability Institute. Op deze strategische locatie naast het Utrechtse station Zuilen is UMEF goed bereikbaar. Kom gerust langs om een duurzaam bakkie koffie met ons te drinken…

NUtrecht_001 NUtrecht_logo_300

Bezoek- en postadres:
Stiching UMEF
NUtrecht
CAB Rondom 90 AA
3534 BE Utrecht
The Netherlands

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.