Geïnspireerd door Roof Garden Arnhem, die vorige zomer al enthousiast publiek naar het Arnhemse dak hebben getrokken, heeft SOON het initiatief genomen om de Utrechtse Uithof een stuk bruisender te maken.

De Daktuin is dé broedplaats voor duurzame initiatieven in Utrecht. Het is een platform voor verschillende innovatieve en groene organisaties in en rondom Utrecht. Hier worden workshops, yogalessen, hoorcolleges en speeddate-sessie gegeven. Maar daarnaast is er ook plek voor live muziek en Silent Disco!

De Daktuin vind je bovenop de parkeergarage op de Heidelberglaan 3 in Utrecht. Deze is bekleed met zachte groene matten waarop een moestuin, bakken met planten, bankjes, krukjes, tafels en een boekenkast staan, getimmerd van sloophout. Uiteraard is er ook een bar voor een biologisch biertje van Brouwerij de Leckere.

Sinds 6 juni 2013 is De Daktuin open voor publiek en zal open blijven tot en met 6 juli 2013. Zaterdag 15 juni draaide UMEF captain Wesley Dorrius (DJ Wesdex) op De Daktuin bij Nicks Silent Disco!

DeDaktuin_014 DeDaktuin_012

DeDaktuin_010 DeDaktuin_004

DeDaktuin_009 DeDaktuin_002

Meer foto’s in dit album op Facebook: linkje
Website van De Daktuin: linkje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.