UMEF

UMEF “Making the Event Scene Green”

UMEF zoekt Groen Organisatie Talent!

Om ook aankomend festival en evenementen-seizoen ‘the Scene’ groener te maken, zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team van enthousiastelingen.

Wie zijn wij?
Wij zijn UMEF, ofwel de United Music Events Foundation, wij zijn een kleine stichting die zich door heel Nederland inzet om de evenementenbranche duurzaam(er) te maken. Dit doen we door onze kennis met evenementenorganisatoren te delen, bezoekers van evenementen te inspireren met ons groene entertainment en door benefiet evenementen te organiseren om andere goede doelen in het zonnetje te zetten.

Je takenpakket bestaat o.a. uit:UMEF
* Goed contact onderhouden met en uitbouwen van ons bestaande netwerk van evenementenorganisaties, bedrijven en goede doelen.
* Actief zoeken naar andere interessante organisaties om mee samen te werken.
* Het organiseren van (benefiet)evenementen.
* Werven van vrijwilligers.
* Coördineren van vrijwilligers voor UMEF’s groene entertainment en productie tijdens evenementen.
* Nauwe samenwerking met de 4 bestuursleden van UMEF en terugkoppeling van de ondernomen activiteiten.

Wie ben jij?
Jij bent zelfstandig, ondernemend, enthousiast en draagt duurzaamheid een warm hart toe. Natuurlijk ben je zelf een festivalbezoeker in hart en nieren en heb je interesse in de evenementen- en horecabranche. Als pro-actieve, representatief UMEF-er netwerk je er flink op los om samen UMEF verder uit te kunnen bouwen. Je bent ongeveer een dag per week druk met de UMEF-activiteiten (flexibel). Je regelt zelf hoe en wanneer je dit doet.

Wat bieden we jou?
UMEF biedt een uitstekende plek om te leren en werkervaring op te doen. Daarnaast heb je de kans om in een interessante functie een groot netwerk op te bouwen binnen de evenementenbranche. Dit alles in combinatie met veel humor en groen plezier! Vrijwilligersvergoeding in overleg.

Stuur je reactie/ motivatie en CV voor 30 maart naar info@umef.net
Voor meer informatie kan je bellen met Therese, 0614595406

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.