Talking Dress

Talking DressDuurzaam shoppen met de duurzame lifestyle app

Als echte People & Planet vriendelijke wereldburger, kan een app over duurzame kleding en lifestyle natuurlijk niet missen op je eigen smartphone. Met de ‘talking dress-app’ kan je op zoek gaan naar de dichtstbijzijnde winkels voor vintage kleding, eco-verzorgingsproducten, fair trade accessoires of natuurlijk heerlijk biologisch eten. Dus ben je geïnteresseerd in groene merken, kledingruilen, tweedehands, zelf-maken, coole blogs of inspirerende projecten, dan kan je hiermee gerust elke stad in lopen!

In het menu is onder andere informatie te vinden over winkels en webshops in Nederland en België, maar ook leuke info over keurmerken, hergebruik, verzamelen en ruilen.

Meer weten? Check de app zelf op je eigen smart-phone!
iPhone  &  Google Play – Android.