Ook voor het aankomende Viva las Vega’s Foodfestival heeft UMEF weer een leuke samenwerkingsvorm kunnen vinden met alweer zo’n mooi duurzaam bedrijf, RealDealz.nl

Deze duurzame en eerlijke tegenhanger van Groupon is sinds de zomer van 2011 in de lucht. Het principe is dat er wekelijks een biologisch, eerlijk of duurzaam product aangeboden wordt tegen een lagere prijs. Op deze manier laten zij een bredere groep mensen in aanraking komen met leuke producten uit de duurzame sector. Iedere week komt er een nieuw en verrassend product online. Belangrijk verschil tussen RealDealz.nl en de andere ‘kortingsites’ is dat er geen megakortingen afgedwongen worden bij de partners waar mee gewerkt wordt. De gedachte dat een goed product een goede prijs verdient staat hier bovenaan. Het streven is om groene producten voor die ene week in ieder geval op hetzelfde prijsniveau te krijgen als reguliere producten. “De prijs speelt nu eenmaal een rol in de keuze van de consument, maar goedkoper is natuurlijk mooi meegenomen!” aldus de oprichters.

Wekelijks komt Real Dealz met allerlei soorten verrassende producten, zoals een boiler die werkt op zonnewarmte, een duurzame babydoos, een pakket met natuurlijke huidverzorgingsproducten en een biologische wijnproeverij. Belangrijkste is dat de duurzaamheidsclaim kan worden aangetoond. Er wordt niet meegelift op de duurzaamheids-trend, maar echt gewerkt vanuit een missie. Ontwikkeld door de Haarlemse grafisch ontwerper Rogier Charles en webdeveloper Niels Filmer, die een passie delen om iets bij te dragen aan de wereld om hen heen. Met RealDealz.nl hebben de twee Haarlemmers een goed model gevonden waarin ze hun werkzaamheden hebben kunnen samenbrengen met hun idealen. Wat natuurlijk perfect aansluit bij de idealen van UMEF.

Facebook win-actie
Samen delen is natuurlijk ook veel beter! Vooruitlopend op onze aanwezigheid op het Viva las vega’s Foodfestival 30 juni in en om Studio K te Amsterdam, waar kans gemaakt kan worden op leuke prijzen van RealDealz.nl mogen we op onze facebook-pagina al 5 keer 10% extra korting weggeven op de deal van deze week met En& schoenen. Like UMEF en plaats onder de afbeelding van de actie of en waarom jij de schoen past…

Plaats je reactie HIER

.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.