Op zaterdag 2 juni 2012 vindt in strandtent Woodstock ’69 in Bloemendaal een nieuwe editie plaats van de bekende Save Me feesten, namelijk Save Me At The Beach. Op dit strandfeestje, waar het aan de weerberichten te zien heerlijk weer zal zijn zullen onder anderen Erik Eerdhuizen, Mike Ravelli en Miss Melera draaien. De opbrengst van deze benefiet komt volledig ten goede van één van de goede doelen van UMEF, namelijk Monkey Business. Samen is hard gewerkt om het groene label te mogen dragen, en dat is gelukt!

Maak kennis met de goede doelen van UMEF – Monkey Business

Zoals misschien al bekend steunt UMEF, naast dat het zelf haar steentje aan een betere wereld bijdraagt, verschillende goede doelen voor natuur, mens en dier. Één daarvan is Monkey Business. Monkey Business beschermt de orang-oetan en zijn leefgebied, de tropische regenwouden van Borneo en Sumatra. De orang-oetan (letterlijk vertaald: ´bosmens`) wordt met uitsterven bedreigd. De voornaamste oorzaak hiervoor is het verdwijnen van de regenwouden, het thuis van deze mensaap.

Kijk voor meer informatie op www.saveme.nl

Dit nieuwsbericht is geschreven door Bas Kragt (stagiair van stichting UMEF).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.