Pedal Power Race

HousequakePower to the fastest Pedal tijdens de UMEF Pedal Power Race op Housequake zaterdag 12 mei a.s. in recreatiegebied Aquabest bij Best (Eindhoven). Onder begeleiding van de warme houseklanken van DJ’s Erick E en Roog die dit jaar voor de vierde keer Housequake organiseren kan er 100% groen geracet gaan worden in de UMEF-tuin.Door mee te fietsen in de 1e Pedal Power Race steun je niet alleen onze goede doelen (o.a. Monkey Business en Livebuild), maar maak je als snelste groene racer ook kans op coole prijzen.

[left_col]
Pedal Power Race
[/left_col]
[right_col]

WIN TICKETS
Heb je nog geen kaarten?Dan heeft UMEF goed nieuws, like us on Facebook! UMEF mag 2 kaarten weggeven onder haar Facebook-Fans voor dit toffe event!
Thema van Housequake dit jaar is The sky is the limit! Het Brabantse recreatie-strand gaat zaterdag letterlijk en figuurlijk de hoogte in. Als de avond valt komt de skyline omhoog, denk aan London, Parijs, Tokyo, New York, spectaculair, adembenemend en magisch. www.housequake.nl[/right_col]

[fbphotos id=374947805888478].

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.