Zaterdag 12 mei had het evenement Housequake in Aquabest de primeur. UMEF’s duurzame entertainment de Pedal Power Race zag hier het levenslicht. Dit is een bewust-interactieve-spel voor 100% groen vermaak op festivals en evenementen. In dit spel wordt er door te fietsen (Pedal) stroom opgewekt, zodat er op de baan geracet kan worden met, door 100% groene stroom opgeladen, bestuurbare race-auto’s (Race) en controllers. Wordt er niet gefietst door de deelnemer dan zal de auto ook niet gaan rijden. De dagwinnaar wint een te gekke prijs en mag zich de snelste èn groenste racer van de dag noemen.

Compilatiefilmpje van de Pedal Power Race

Collage van de Pedal Power Race
Collage

Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina en kijk hier voor meer info over duurzame entertainment..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.