Filmpje en foto’s van duurzame Pedal Power Race

  • Zaterdag 12 mei had het evenement Housequake in Aquabest de primeur. UMEF’s duurzame entertainment de Pedal Power Race zag hier het levenslicht. Dit is een bewust-interactieve-spel voor 100% groen vermaak op festivals en evenementen. In dit spel wordt er door te fietsen (Pedal) stroom opgewekt, zodat er op de baan geracet kan worden met, door 100% groene stroom opgeladen, bestuurbare race-auto’s (Race) en controllers. Wordt er niet gefietst door de deelnemer dan zal de auto ook niet gaan rijden. De dagwinnaar wint een te gekke prijs en mag zich de snelste èn groenste racer van de dag noemen.

    Compilatiefilmpje van de Pedal Power Race

    Collage van de Pedal Power Race
    Collage

    Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina en kijk hier voor meer info over duurzame entertainment..


Bericht geschreven door

Wesley Dorrius

Leave a Reply

* Name, Email, and Comment are Required