Woodlands

UMEF heeft haar duurzame label aan Woodlands Festival uitgereikt! Dit groene festival zal op zaterdag 2 juni plaatsvinden in het Noord-Hollandse dorpje Bergen. Het streven van Woodlands is een mentaliteitsverandering ten aanzien van duurzaam ondernemen, zonder hierbij het belangrijkste doel uit het oog te verliezen: een geslaagd muziek en cultuur festival.

Wij kunnen met zekerheid vertellen dat dit festival een koploper is op het gebied van duurzame evenementen. Het is ten zeerste aan te raden om dit festival te bezoeken om inspiratie op te doen voor je eigen evenement of voor je eigen duurzame lifestyle.

Hieronder een kleine greep van wat Woodlands Festival doet om schoon, eerlijk en duurzaam te zijn. Op de website www.woodlandsfestival.nl lees je het complete verhaal.

  • Biologisch afbreekbare drinkbekers
  • Een duurzame portobale asbak voor de rokers
  • Biologisch, fairtrade en regionale catering
  • Verkoop van Earth Water
  • Groene energie en 1 podium volledig Pedal Powered!
  • Afvalscheiding voor bezoekers en personeel
  • Cradle to Cradle decoratie
  • Donaties aan goede doelen
  • KlimaatQuiz op het terrein
  • Etc, etc.

WIN tickets voor Woodlands

Maak kans op 2 x 2 tickets voor Woodlands Festival! Laat daarvoor een leuk berichtje achter op de Facebook-pagina van UMEF, en als je daar toch ben, wordt meteen fan 😉 Donderdag 31 mei maken we de winnaars bekend. Ga via dit linkje naar de Facebook-pagina van UMEF: http://www.facebook.nl/umef.nl

UMEF wenst je alvast veel plezier!

Woodlands
.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.