Recycled - Pedal Power Disco

Lancering Pedal Power Disco groot succes.

Terwijl buiten de regen en de zonneschijn nog vechten om de beste plaats aan de lucht, is Stichting UMEF druk bezig met alle voorbereidingen voor het komende festivalseizoen. Afgelopen zaterdag was de succesvolle kick-off van de Pedal Power Disco tijdens de lanceringsparty RECYCLED van singer-songwriter Roald en zijn DJ’s in Utrecht.

Met de Pedal Power Disco installatie fietsten we om energie op te wekken voor in dit geval de VJ en lichtinstallatie. 100% Groen dus! Onder begeleiding van DJ’s David en Marten van Amidrive en de live performde songs van Roald’s RECYCLED album werd er flink op los gefietst en gedanst natuurlijk. Naast de fantastische muziek was ook de dance act in 100% gerecyclede jurken een van de hoogtepunten van de avond. Tijdens het fietsen konden bezoekers zich inschrijven en aangeven wat zij doen voor een groenere wereld, waarmee zij kans maken op een huiskamerconcert van Roald en Bas Kragt.

Prijsvraag voor concert en festivaltickets.

De win-actie voor het huiskamerconcert van Roald en Bas Kragt loopt nog steeds en wij doen daar 4 prijzen bij, namelijk 2×2 tickets voor EDIT en 2×2 tickets voor Secret Garden. Je maakt kans hierop door de UMEF-facebook pagina te liken en een bericht te posten op het prikbord waarin jij aangeeft wat jij doet voor een groenere wereld. Je kan je antwoord ook mailen naar bas@umef.net

Like UMEF hier en doe mee met de prijsvraag ‘Wat doe jij voor een groenere wereld?’.

Prijzen:
1 x huiskamerconcert van Roald en Bas Kragt
2 x 2 tickets voor EDIT Festival op 26 mei
2 x 2 tickets voor Secret Garden op 27 mei


.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.