Pedal Power bikes voor licht en de VJ bij RECYCLED

 • RECYCLEDDe Pedal Power Disco van UMEF zal deze zaterdag voor het eerst het levenslicht zien bij RECYCLED, een dansfeest van de Utrechtse singer-songwriter Roald. Hij recyclet zijn debuutalbum ‘Tevoorschijn’ als experiment om te beleven hoe muziek en recyclen leuk samen kunnen gaan. Dit sluit natuurlijk goed aan bij de visie van UMEF! Tevoorschijn kwam uit in het voorjaar van 2010 en de afgelopen maanden zijn de nummers onder handen genomen door 12 remixers, waaronder Rene de Vries (The Bells – featuring Johny Boston), Timo Rozendal, Blaise (B), Maxem en Beamerteam.

  21 april wordt het album gepresenteerd tijdens een release party

  Roald en 2 DJ’s brengen smakelijke grooves ten gehore. De DJ’s David en Marten (Ami Drive) draaien van vrolijke Balkan beats tot dikke dubstep, gemixt met live percussie en tracks van Roald nieuwste album RECYCLED wordt het een dansbare avond. Pedal Power bikes worden ingezet om de VJ en lichtinstallatie te voorzien van 100% groene stroom. Hoe? Kom langs en fiets mee…

  Maar dit is niet alles, via UMEF maak je kans op een exclusief huiskamerconcert van Roald. Denk mee over hoe jij de wereld ietsje duurzamer kan maken en maak kans op dit unieke huiskamerconcert. Zaterdag geeft UMEF tips bij de Pedal Power Disco! Stuur je idee door naar bas@umef.net

  WAT? ROALD RECYCLED
  WAAR? BOOTHSTRAAT 10, UTRECHT
  WIE? ROALD + DJ’S
  WANNEER? ZATERDAG 21 APRIL 2012, 21.00

   .


  april 19th, 2012 | Maaike | No Comments | Tags: , , , ,

Bericht geschreven door

Maaike de Bruin

Leave a Reply

* Name, Email, and Comment are Required