UMEF Nieuwe website

UMEF Nieuwe website Welkom op de nieuwe website van UMEF. Deze is vernieuwd en uitgebreid en staat boordevol informatie over duurzaamheid in relatie tot evenementen en life style. Op het blog worden de nieuwste snufjes en technologieën gepresenteerd, geschreven door het bestuur maar ook door gast-auteurs.

Voor organisatoren die van duurzaamheid een speerpunt willen maken tijdens hun evenement staat het UMEF powerteam klaar. Dit team heeft de mogelijkheid om het UMEF Keurmerk af te geven als het evenement voldoende duurzame maatregelen heeft getroffen.

UMEF reist met haar Pedel Power Disco door Nederland, langs verschillende indoor en outdoor evenementen. Met dit duurzame project wil UMEF bezoekers letterlijk en figuurlijk in beweging brengen en daarmee bewustwording creëren.

Daarnaast organiseert UMEF ook zelf Benefietevenement in samenwerking met LiveBuild en Monkey Business.

Tot slot is er een interessante festival smartphone applicatie in ontwikkeling, die papierverspilling tegen gaat, en tegen een scherpe prijs aangeboden zal worden.

Dit zijn zo al een paar redenen om de website van UMEF in de gaten te houden! Voor de smartphone is er een mobiele versie ontwikkeld.

Wil je meer weten over UMEF? Kijk dan even op deze pagina.

 

Website geschonken door Braser Concept Design..