Greenchoice is door de consument uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland. United Consumers eindigde als tweede. Woonenergie en Delta delen samen de derde plaats. Onderzoeksbureau GfK ondervroeg circa 15.000 Nederlandse huishoudens. Zij beoordeelden in totaal 13 energieleveranciers.

GreenchoiceOp dinsdag 24 januari sleepte Greenchoice de GfK Consumer Energy Award in de wacht. De award is volgens GfK een erkenning vanuit de consument voor de energieleverancier met de hoogste kwaliteit van dienstverlening. De energiebedrijven werden beoordeeld op 11 aspecten, waaronder prijs, betrouwbaarheid, bereikbaarheid, deskundigheid, milieu en klachtenafhandeling. Greenchoice werd op zes aspecten het beste beoordeeld. Met een gemiddelde waardering van 8,0 is het de beste leverancier van Nederland.

Lees verder:

http://www.allesduurzaam.nl/nieuws/nieuws_item/t/greenchoice_nr_1_woonenergie_in_top_3_van_beste_energieleverancier

 .